El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el Mercat de Nadal a La Glorieta

Estarà també l'associació Samarita amb les entrades del Campament Reial

Del 4 al 8 de desembre La Glorieta acull de nou el Mercat de Nadal, qeu estarà obert de 10.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores. Participen 32 comerços i 3 entitats. Cáritas estarà de nou amb la campanya 'Que ningú passe fred' per ajudar a les famílies vulnerables a tindre bombones de butà per calfar-se. A més hi haurà nombroses activitats i espectacles.

L'Ajuntament d'Alcoi mitjançant la Regidoria de Comerç i amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, Federació de Comerç i ACECA ha organitzat un any mes ‘El Mercat de Nadal’.

L’objectiu és ressaltar la importància del comerç local i de proximitat, aprofitant que el nadal està prop. Tindrà lloc del 4 al 8 de desembre  a La Glorieta en horari de 10.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores.

L’activitat comercial comptarà com cada any amb parades que oferiran els seus productes tant locals i de proximitat, com nadalencs. Igualment, tindrà la part solidària, amb tres entitats que tindran una parada benèfica.

Una de les iniciatives benèfiques és la campanya de Càritas ‘Que ningú passe fred’ aquest hivern’ que aquest any tornarà a tindre una parada al Mercat de Nadal amb la intenció de seguir intentant ajudar per aconseguir butà per les famílies més vulnerables. L’any anterior es van aconseguir omplir cinc camió de bombones de butà el que va permetre ajudar a les famílies més necessitades fins al mes de juny.

També estarà la ‘Asociación Cultural Amigos del Modernismo’ amb un estand a benefici de l’ ‘Asociación de Familiares y Amigos de Enfermos de Alzheimer de Alcoy y Comarca (AFA ALCOY)’i l’ ‘Asociación Cultural Samarita’ amb les entrades al campament reial.

A més hi haurà espectacles com danses, conta contes, flashmob, etc. Es pot veure la programació ací.

L’entrada al Mercat serà per qualsevol accés a la Glorieta, amb aforament màxim i sentit únic de circulació dins del recinte, sempre amb l'ús obligatori de mascareta, i gel hidroalcohòlic tant als llocs de venda com a les entrades. En total participen 32 comerços i 3 entitats.