El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el Nadal Esportiu a Alcoi adaptat a la Covid-19

Una de les Sales de Complex Esportiu Eduardo Latorre / AM

La inscripció serà gratuïta i tots aquells que estan interessats podran realitzar la prescripció emplenant aquest formulari

Entre el 28 i 29 de desembre, i el 7 i 8 de gener, el Centre d'Esports organitza un any més el Nadal Esportiu, l'activitat dirigida a xiquets nascuts entre 2008 i el 2014. La inscripció serà gratuïta i s'ha de formalitzar els dies 21 i 22 de desembre.

És una activitat que ajuda a la conciliació familiar organitzada pel Centre d'Esports. De nou tindrà lloc al Complex Esportiu Eduardo Latorre. Aquesta escola de multiesport permetrà conèixer diferents modalitats esportives de raqueta, judo i moltes més.

L'edició ve marcada per la Covid-19 i tant les places disponibles com el desenvolupament de la mateixa activitat s'ajustaran a les normatives aplicables a aquesta mena d'esdeveniments.

La inscripció serà gratuïta i tots aquells que estan interessats podran realitzar la prescripció emplenant aquest formulari i posteriorment reexpedint-ho a l'adreça de correu electrònic esports@alcoi.org.