El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el Retroweekend solidari a Alcoi

Dissabte 24 de març a l'Àgora

Alcoi espera repetir l'èxit de les anteriors edicions del Retroweekend, una trobada solidària d'amants dels videojocs dels 80 i 90, i també dels jocs arcade. El Retroweekend tindrà un ressò més enllà de les nostres comarques, ja que han confirmat la presència dos grups que solen acudir a aquests tipus de trobades, com és el cas de Cazafantasmas United o Star Wars Alacant, segons ha destacat un dels organitzadors com és Oscar Gisbert

Alcoi espera repetir l'èxit de les anteriors edicions del Retroweekend, una trobada solidària d'amants dels videojocs dels 80 i 90, i també dels jocs arcade. Se celebrarà a l'Àgora el dissabte 24 de març i tindrà un caire solidari a benefici del Campament Esplai. En les anteriors edicions, que es van celebrar al CCJ, acudiren 600 i 800 persones.

Durant la jornada hi haurà tornejos de distints jocs organitzats per Gobelet, i també hi haurà tornejos del joc Pactum. La inscripció per a cada activitat es pot fer en l'Àgora en el moment de l'inici de cadascuna. Des de l'organització reconeixen que aquests esdeveniments, normalment, se celebren en ciutats més grans que a Alcoi. El Retroweekend tindrà un ressó més enllà de les nostres comarques, ja que han confirmat la presència dos grups que solen acudir a aquests tipus de trobades, com és el cas de Cazafantasmas United o Star Wars Alacant, segons ha destacat un dels organitzadors com és Óscar Gisbert.

La regidora de Joventut, Maria Baca, hi ha animat a tothom a participar en aquest esdeveniment amb caràcter solidari. Sergio Cortés, en representació de la Penya Celtista Alcoiana, també col·laborarà en el torneig de Pactum.

Videojocs x aliments

Com ja s'ha fet en edicions anteriors, Retroweekend comptarà amb la campanya Videojocs x aliments, per tal d'ajudar al Campament Esplai. Nereida Grau ha explicat que el Campament Esplai ajuda al fet que xiquets amb problemes d'integració social puguen participar en un campament de 10 dies per tal de tindre unes vacances d'estiu com mereixen.

El campament, que té més de 30 anys d'història, agraeix qualsevol tipus d'ajuda (econòmica, amb aliments, amb material didàctic) per tal que puga continuar més anys.