El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Per primera vegada la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat ens porta el Rural FilmFestival

La presentació del festival tindrà lloc el 23 de juliol a les 18:30 en l'Àgora Oberta d'Alcoi, amb projecció del documental 'Folk, una mirada a la música tradicional'.

El Rural FilmFestival ja fa 7 anys fent possible la visualització de curtmetratges i llargmetratges on els generes del documental, la ficció i l'animació tracten temes relacionats amb el món rural, la natura, l'ecologia, la sostenibilitat i els recursos naturals i culturals. I aquesta vegada, des de la Vall d'Alcudia, es trasllada a les nostres comarques, i per primera vegada es podrá gaudir d'aquestesdeveniment a les nostres terres.

Pel que fa al festival, aquest se celebrara entre el 31 de juliol i el 4 d'agost, però amb la curiositat de què les localitzacions aniran variant. Respecte a les projeccions i les seues localitzacions, per al dia 31 de juliol, Muro i Benimarfull; l'1 d'agost, Banyeres de Mariola i Agres; 2 d'agost, Cocentaina i l'Alqueria d'Asnar; el 3, Alfafara i Alcosser de Planes, i el dia 4 d'agost, al Barranc del Cint, Alcoi.

A més a més, aquest any estem d'enhorabona, ja que es projectaran 40 curtmetratges per a visualitzar, i 7 llargs. I amb una gran representació de diferents països com Espanya, Rússia, Finlàndia, Turquia o Colòmbia. Inclús algunes de les pel·lícules presentades faran la seua primera presentació mundial al Rural FilmFestival.

Cal dir també que per al 23 de juliol, a les 18:30 en l'Àgora Oberta d'Alcoi, es realitzara la presentació del festival, i també la projecció del documental 'Folk, una mirada a la música tradicional', guanyador del premi al millor llargmetratge EcoFilm de l'any passat.

Aquesta és una oportunitat única, no us ho perdeu.