El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el Sang Valentí Diocesà amb motiu del Dia dels Enamorats

Aquest projecte té l'objectiu d'aconseguir el major nombre possible de donacions i nous donants, crear consciència social i donar exemple com a bons ciutadans.

El marató de donació de sang és del 13 al 17 de febrer i s'uneixen per a fer-la possible els quatre col·legis Diocesans d'Alcoi.

Del 13 al 17 de febrer, els quatre col·legis Diocesans d’Alcoi (Sant Vicent de Paúl, Santa Ana, José Arnauda i Sant Roc) organitzen una campanya de donació de sang sobre el títol II Sang Valentí Diocesà.

Aquest projecte té l'objectiu d'aconseguir el major nombre possible de donacions i nous donants, crear consciència social i donar exemple com a bons ciutadans.

A més, durant el projecte rebem xarrades de sensibilització, s’estudia l'aparell circulatori en Ciències, els grups sanguinis en un treball de recerca amb enquestes i traient conclusions… de forma que s’ integra el nostre aprenentatge a l'escola.

Des de l’organització asseguren que aquest projecte els ha ensenyat la importància del treball en equip, ja que, des de l'any passat, el projecte va créixer unint-se els Col·legis Diocesans de la Fundació Sant Vicent Màrtir de Banyeres i de la província de València. Els 59 col·legis participants aprenen que la sang és fonamental per a nosaltres i que no es pot comprar ni fabricar, només la es pot aconseguir mitjançant una transfusió de sang.

Les donacions seran:

Dilluns 13. Col·legi Sant Vicent Paul

Dimarts 14. Col·legi Santa Ana

Dimarts 15. Col·legi José Arnauda

Dimecres 16 i divendres 17. Col·legi Sant Roc