El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el 'Taller de barrets' a la Fira Modernista d'Alcoi

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano (esquerra), en companyia de Maria Teresa García (centre) i María Teresa Alberola (dreta), presidentes de les dues entitats col·laboradores.

És necessari que la gent porte el barret, ja que l'únic material que disposaran a l'Àgora seran diferents complements per a treballar sobre la base del barret. 

El taller es realitzarà entre el dimarts 17 i el dimecres 18 de setembre, des de les 17:30 fins a les 20:00 h en la sala Àgora.

La III Fira Modernista, que se celebrara a Alcoi dels dies 16 al 22 de setembre, està omplint el seu programa amb una gran varietat d'activitats, participant diferents associacions, grups i entitats de la nostra ciutat. Ara és el moment de donar la benvinguda per tercera vegada al 'Taller de barrets'.

El taller tindrà lloc el dimarts 17 i dimecres 18 de setembre de 17:30 fins a les 20:00h en la sala Àgora. I pel que fa a les inscripcions, aquestes es faran via Facebook, tant en el de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) com en el d'ACOVIFA.

María Teresa Alberola, presidenta de l'AECC Alcoi, demana que "la gent que s'apunte al primer dia, no s'apunte al segon, per tal de deixar pas a altres persones que també tenen ganes de fer-se aquests barrets".

Tot açò no seria possible sense la col·laboració i dedicació per part de l'AECC i l'ACOVIFA, reconeix Alberola, associacions que es trobaran al taller per tal de fer suport i resoldre qualsevol dubte que les persones tinguen a l'hora de fer els barrets.

És necessari que la gent porte el barret, ja que l'únic material que disposaran a l'Àgora seran diferents complements per a treballar sobre la base del barret.