El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna, i presencial, el CampusTec a Alcoi

CampusTec. Imatge d'arxiu

El CampusTec tindrà lloc del 5 al 16 de juliol. El preu és de 200 euros i les inscripcions es poden formalitzar ací fins a dilluns 28 de juny. 

 

 

El Campus d'Alcoi de la UPV torna a acollir aquest campus d'estiu per a estudiants de secundària, i on podran treballar amb les últimes tecnologies. Les places són limitades i la inscripció està oberta fins al dilluns 28 de juny, et facilitem l'enllaç.

Aquest 2021 el CampusTec de la Universitat Politècnica de València serà presencial. Està obert a 40 alumnes d'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius, i on treballaran amb diferents tecnologies de programació i programaris de simulació. Així, participaran en diferents tallers de robòtica, disseny i fabricació digital, programació d'interfícies, o disseny i desenvolupament de videojocs.

És el moment perfecte perquè els estudiants coneguen totes les possibilitats acadèmiques de la UPV. Cal recordar que fins al 9 de juliol està obert el termini de preinscripció en els diferents graus que s'imparteixen al campus alcoià. Tenim ADE, Direcció i Administració d'Empreses; i diverses enginyeries: Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes; Informàtica; Elèctrica; Mecànica o Química. També tenim els dobles graus ADE i Turisme o ADE i Enginyeria Informàtica.

El CampusTec del Campus d'Alcoi de la UPV compta amb la col·laboració de l'Obra Social Caixa Ontinyent, Multiscan Technologies i l'Ajuntament d'Alcoi, mitjançant les càtedres Alcoi Ciutat del Coneixement i Smart City. A més, enguany tres estudiants són de l'Olleria gràcies a unes beques de participació d'aquest ajuntament valencià.