El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna la 'Brigada Informativa a peu de Carrer 2020' en mans de la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi

Daniel Pérez i Miguel Juan Reig / AM

Les rutes de la brigada iniciaran la setmana vinent, i finalitzara a mitjans de novembre.

Ja són 10 anys en què la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi realitza la seua brigada informativa.

Tindre un gos o un animal com mascota és una tasca molt important, en la qual, la persona encarregada que ha de cuidar-ho ha de ser conscient de la seua responsabilitat.

Des de la Protectora d'Animals d'Alcoi i amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi, posen en marxa la 'Brigada Informativa a peu de carrer 2020', una acció voluntària que busca informar i transmetre coneixement a totes les persones que disposen d'animals, sobretot de gossos. Vacunes, xips o inclús papers i documentació són alguns dels punts que tractaran els voluntaris que col·laboren en la brigada.

De moment, són 30 els voluntaris que col·laboren pels carrers d'Alcoi, i aniran acreditats amb jupetí i acreditació.

Com remarca Miguel Juan Reig, regidor de Salut Pública, ens trobem en una situació complicada perquè ara una persona ens done fullets i que hi haja un contacte directe amb l'altre, per això han ideat una nova forma de transmetre informació a partir de codis QR. En el cas que estiga'm interessats amb el que ens conten, solament haurem de capturar el QR del full amb el mòbil, obtenint així tota la informació necessària.

Daniel Pérez, president de la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi, destaca que ja són més de 10 anys que porten fent aquesta meravellosa acció, per la qual cosa demana col·laboració ciutadana i que es tinga en compte cada cosa que els voluntaris puguen contar-nos.

Perl que fa a les rutes de la brigada, aquestes iniciaran la setmana que ve, i finalitzara a mitjans de novembre.