El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna la màgia a Alcoi amb la segona edició del festival dedicat a esta disciplina

Totes les activitats son gratuïtes encara que cal inscriure’s a totes, menys a la Màgia Cocktail

L'esdeveniment serà del 30 de maig al 4 de juny en diferents espais de la ciutat. Hi haurà una exposició, tallers per a aprendre a fer màgia, una obra de teatre i diferents espectacles. El festival acabarà amb una Gran Gala de Màgia al Teatre Principal.

Del 30 de maig al 4 de juny se celebrarà la II Edició del Festival AlcoiMàgic, un esdeveniment en el que participaran mags i magues amb espectacles molt variats i noves tendència en el món de la màgia.

El festival es desenvoluparà a distints espais de la ciutat. Hi haurà tallers pràctics en el que s’ensenyarà a fer màgia, una exposició sobre els inicis de la màgia i diverses actuacions i espectacles. Totes les activitats estan pensades per a tots els públics i especialment per als joves.

Cal inscriure’s a totes les activitats menys a la Màgia Cocktail que té lloc a la Plaça de Dins entre les persones que en eixe moment estiguen prenent alguna cosa a les taules.

L’exposició estarà de manera permanent al Centre Cervantes Jove (CCJ) durant tots els dies que dure el festival i es realitzaran visites guiades a esta el dilluns 30 de maig i dimarts 31 de maig a les 19h i 19:30h de la mà del Mag Hugo.

El dimecres 1 de juny i dimarts 2 de juny de 18h a 20h al CCJ seran els tallers de màgia, impartits per Adygesdep.

La següent activitat ‘Zoo Màgic’ serà el divendres 3 de juny amb un xicotet espectacle al CCJ de la mà del Mag Magulini. Eixe mateix dia també hi haurà una representació teatral amb màgia a les 20:30h, 20:55h, 21:20h i 21:45h.

Per finalitzar el dissabte 4 de juny ales 12h David Climent i el Mag Malastruc al CCJ actuaran amb un espectacle anomenat ‘Los Alquimistas’. I per la vesprada tindrà lloc la gran Gala de la Màgia al Teatre Principal.

Totes les activitats son gratuïtes.