El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna la màgia, la música i els contes a Castalla en la segona edició de la Fira de la Fantasia

La Fira de la Fantasia torna a Castalla en la seua segona edició que es celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 d'Octubre. La fira, que gira entorn de la figura de l'escriptor castellut Enric Valor, vol, amb dos dies plens de contacontes, xarrades i concerts, divulgar l'imaginari fantàstic dels valencians i demanar la creació de la Casa Museu d'Enric Valor a Castalla.

La programació començarà el dissabte 20 a les 10.30 h amb una ruta literària fins al mas de Planisses, a la serra de Castalla, lloc que fou un punt clau de la literatura d'Enric Valor. De vesprada, tots i totes són benvinguts a participar en la xarrada i debat sobre el projecte "Catacric-Catacrac" d'À Punt Media, on converteixen les rondalles d'Enric Valor en dibuixos animats, en la que participarà Mar Iglesias, vicepresidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. De nit hi ha programada una "Nit de Contes" amb els escriptors alcoians Jordi Raül Verdú i Francesc Gisbert, i la contacontes Eva Andújar que es durà a terme pel calvari, l'ermita, l'aljub i el castell de Castalla.

La fira continua al diumenge amb la Fira del Llibre Fantàstic Valencià, mercat de fantasia, un esmorcar en la Plaça Major i muixerangues. Ales 11 h tindrà lloc pels carrers de Castalla una ruta teatralitzada amb Tres Teatre i, a les 12.30 h un concert de Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics.