El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

‘Torna la Mona’, una proposta lúdic-formativa per als dies de pasqua

BoliEvents ha estat l'encarregat de diverses escoles a la Vall d'Albaida.
  • L’escola de pasqua ‘Torna la Mona’ tindrà lloc en horari de 09.00 a 13.00 hores.
  • Les inscripcions poden realitzar-se, fins al dimecres 31 de març, a la Casa de Cultura d’Agullent.

L’any passat, l’Ajuntament d’Agullent va organitzar la primera edició de l’escola de pasqua ‘Torna la Mona’. El confinament va obligar a adaptar-se a la virtualitat, però enguany, seguint totes les recomanacions sanitàries, l’escola es realitzarà de manera presencial.

Un any més, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Agullent ha confiat a l’empresa d’animació BoliEvents l’organització de l’escola de pasqua ‘Torna la Mona’, la qual tindrà lloc a les instal·lacions del Col·legi CEIP Sant Vicent Ferrer de la localitat agullentina els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril, coincidint amb el període vacacional escolar.

Respecte de les novetats de l’edició d’enguany, ‘Torna la Mona’ es presenta aquesta vegada en versió Live Edition, és a dir, de manera presencial front a l’escola online que va haver d’organitzar-se l’any passat a causa del confinament.

Segons explica David Albert, regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Agullent, “un any més, tornem a confiar en BoliEvents per la seua professionalitat. Som conscients que estem travessant temps difícils, però, tot i que l’any passat vam haver de reinventar l’escola de pasqua per a fer-la de manera virtual, ha quedat més que demostrat que, seguint els protocols sanitaris, podem fer l’escola de manera segura. Des de la regidoria d’Educació apostem per una proposta lúdic-formativa amb intenció de compatibilitzar la vida laboral de les mares i pares amb les vacances escolars de les xiquetes i xiquets”.

Així, amb un preu simbòlic de 12 euros, l’Ajuntament d’Agullent oferirà les més menudes i menuts (des dels 3 anys fins a l’alumnat de sisé de primària), en horari de 09.00 a 13.00 hores, unes pasqües d’allò més entretingudes. Les inscripcions poden realitzar-se des d’aquest mateix dilluns fins al pròxim dimecres, 31 de març, a la Casa de Cultura d’Agullent.