El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna la Mostra de Teatre Amateur Vila de Cocentaina

Dos de les obres són gratuïtes amb reserva prèvia i la representació de la clausura té un cost de 5€

La XXII Mostra de Teatre Amateur Vila de Cocentaina ofereix tres obres: La primera destinada a la família està a càrrec del grup ClownDestino Teatre amb 'Cachivaches'. La segona serà 'La Tortuga de Darwin' de Teatre Circ i la clausura estarà en mans de Teló Teatre amb l'obra 'Berenàvem a fosques'.

Teló Teatre i l’Ajuntament de Cocentaina organitzen la XXII Mostra de Teatre Amateur Vila de Cocentaina.

Com ve sent habitual, aquest any obrirà la mostra, una obra per a disfrutar en família dedicada als més menuts de casa, 'Cachivaches', a càrrec del grup ClownDestino Teatro. Serà pròxim diumenge 6 de febrer a les 12:00h del migdia al Teular. En l’argument de l’obra, els protagonistes, Mari Luz Bombilla i Protona es muden, però envoltades d'un munt de 'cachivaches' esperen al camió de la mudança que aquest es retarda.

En segon lloc, el grup seleccionat d'aquest any i que actuarà el dissabte dia 12 de febrer a les 20:00h al Teular és 'Teatre circ', amb els companys que venen de la població veïna d'Alcoi, els quals ens representaran 'La Tortuga de Darwin'. L’obra ha estat escrita pel dramaturg espanyol Juan Mayorga i que ha rebut a dia de hui nombrosos premis.

La clausura estarà en mans de Teló Teatre que representarà 'Berenàvem a les fosques', una obra basada en el text teatral del reconegut dramaturg català Josep Maria Benet i Jornet que narra les penúries d'una família en la postguerra, centrada en un grup de set persones de classe obrera que viuen a Barcelona i representen les diferents actituds individuals i socials davant del règim i de la vida. Esta obra es representarà el pròxim 19 de febrer, tindrà un cost de 5 euros i les entrades es podran adquirir en el mateix lloc web.

Les altres dues obres són gratuïtes tot i que s’ha de reservar la invitació mitjançant la plataforma web de l’Ajuntament en entrades.cocentaina.es

En aquest 2022, l’organització ha preparat una programació que no deixarà a ningú indiferent, ja que hi ha moltes ganes de cultura i moltes ganes de teatre. La mostra compta amb la col·laboració de la Seu universitària de la Universitat d'Alacant.