El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna la música en directe en Cap d'Any

El grup Ceda el Paso donarà ambient a la nit de Cap d'Any a la Bandeja en una festa en la qual no pot faltar el tradiconal concurs de disfresses i l'espectacle de llums a la façana de l'Ajuntament. També torna la ludoteca per a tots els xiquets a l'Àgora, i enguany com a novetat s'oferirà un servici bàsic de bar.

Alcoi preparara una festa de Cap d'Any amb novetats, la principal, la música en directe. El grup Ceda el Paso farà ballar a tota la plaça amb les seues versions de conegudes cançons de la segona meitat del segle 20. També hi haurà actuacions del Dj Damian i Reve Disco Club.

Membres de Ceda el Paso amb la regidora de festes

Els membres de Ceda el Paso s'han mostrat molt il·lusionats per aquesta actuació, que per a ells suposa participar d'una festa en casa. Des de l'organització han agraït fins i tot que ho han fet per un cost inferior al seu catxe habitual.

Però no és l'única novetat. A petició popular, i després de moltes gestions, s'oferirà un servei de barra bàsic. No és un negoci a l'ús, sinó que forma part de l'oferta de la nit de Cap d'Any per tal d'animar a la gent a quedar-se en la plaça d'Espanya més temps.

I torna la ludoteca, un dels serveis més atractius d'aquesta nit. L'Àgora acollirà jocs, música, tallers i molta diversió per a tots els xiquets majors de 3 anys. La festa s'inicia a les 23,45 i s'allargarà fins vora les tres de la matinada. També, no cal dir-ho, tindrà lloc una nova edició del concurs de disfresses, amb un primer premi de 300 euros i un segon premi en copes. I la façana de l'Ajuntament tornarà a ser el centre d'atenció amb un espectacle de llums.

Es recomana inscripció prèvia per al concurs de disfresses o per a fer ús de la ludoteca. Tota la informació, ací.