El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

De nou, vida universitària al Campus d'Alcoi de la UPV

Al campus de la UPV enceten hui les classes en primer un total de 500 alumnes, dels quals vora 350 han assistit a l'acte de benvinguda.

Amb totes les noves rutines i mesures per la situació que vivim, els nous estudiants del Campus d'Alcoi de la UPV han iniciat les classes. ARAMULTIMÈDIA ha estat en l'acte de benvinguda, celebrat a l'aire lliure entre la plaça de Ferrándiz i Carbonell i els jardins de l'IVAM CADA.

El curs universitari està ja totalment activat, amb l'inici aquest 28 de setembre dels nous alumnes, els que inicien el primer curs. Al Campus d'Alcoi de la UPV s'ha fet un acte de benvinguda a l'aire lliure, amb totes les mesures de seguretat, i que ha permés als alumnes tindre un primer contacte amb la seua universitat.

Des d'ARAMULTIMÈDIA no hem volgut perdre's aquest primer dia, i hem parlat en alguns estudiants que, tot i tindre dubtes davant la situació que vivim, són més grans les ganes d'encetar uns nous estudis al campus alcoià. També entrevistem el director del Campus d'Alcoi de la UPV; Juan Ignacio Torregrosa, que ens explica com s'ha plantejat aquest atípic curs.