El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna la visita teatralitzada al Cementiri d'Alcoi

Lorena Zamorano, Elisa Beneyto i Eva Valenciano presenten la visita teatralitzada / Ajuntament d'Alcoi
Aquest dimarts 29 de maig a les 20 h

La regidora Lorena Zamorano ha recordat que aquesta ruta és "molt demandada i esperada tots els anys". Lluis Vidal i Elisa Beneyto conduiran la visita. El Grup de Danses Sant Jordi la farà teatralitzada

Per celebrar la Setmana Europea dels Cementiris Significatius, la regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Alcoi ha preparat una nova ruta teatralitzada al seu cementiri municipal. La regidora Lorena Zamorano ha recordat que aquesta ruta és "molt demandada i esperada tots els anys". A banda d'aquesta, que se celebra aquest dimarts 29 de maig a les 20 h, tots els dissabtes de juny de matí també s'hi ha organitzat la ruta 'Alcoi, la ciutat dormida'. La inscripció es pot formalitzar a la web de l'oficina de Turisme.

La visita, que està programada fins a les 22 h., estarà conduïda pels historiadors Elisa Beneyto i Lluís Vidal. Beneyto ha destacat en roda de premsa que aquesta ruta se centra "en el vessant i enfocament històric, però des del punt de vista de la nocturnitat, del joc d'ombres i un poc més romàntic".

'Alcoi, la ciutat dormida' en aquesta ocasió serà teatralitzada. Eva Valenciano, membre del Grup de Danses Sant Jordi, ha anunciat que escenificaran les conegudes o populars 'Danses del Vetlatori'.