El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna la First Lego League presencial al Campus d'Alcoi de la UPV

Anterior edició de la First Lego League

Tindrà lloc aquest 12 de març, i s'espera l'assistència de vora 500 persones a la competició, entre participants, familiars i visites.

El Campus d'Alcoi de la UPV acull aquest dissabte 12 març la competició Firs Lego League, fase eliminatòria per al campionat nacional que tindrà lloc en Màlaga el 2 d'abril. A més enguany, i a diferència de l'any passat, serà presencial i no en línia.

Presentació de la First Lego League, amb el director del campus Pau Bernabeu, el subdirector Jesús Seguí i el responsable de la competició a la Comunitat Valenciana, Vicent Tomás.

 

El tema d'enguany és el transport sostenible, i els alumnes hauran de presentar els seus robots amb capacitat per a facilitar treballs relacionats amb infraestructures, distribució, logística i transport., tot pensant en una economia més sostenible i el respecte al medi ambient. Està prevista la participació de vora 160 alumnes en 15 equips diferents, i que provenen de tots els racons de la Comunitat Valenciana. 12 dels equips són de la categoria de 10 a 16 anys, i els altres 3 de la categoria de 6 a 9 anys.

I com és una competició divertida i vistosa, a més dels familiars dels participants també s'espera la visita de curiosos i espectadors, fins a un total de 500 persones. Els que superen aquesta competició es classificaran per al nacional de Màlaga, i qui finalment tindrà lloc el campionat nacional, just els dies 23 i 24 d'abril en Houston, als Estats Units.

El director del Campus Pau Bernabeu, explica que aquesta és una mostra de l'aposta del campus per les noves generacions i la formació en tecnologia, i recorda que l'any pròxim hi haurà un nou grau d'Informàtica Industrial i Robòtica al Campus.