El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna la Retroweekend d'Alcoi amb un format diferent el 27 i 28 de novembre

Tota la informació es pot consultar a retroweekend.org.

Alcoi tindrà Retroweekend també a 2020. L'edició d'enguany serà virtual adaptada a les circumstàncies de la Covid-19. Hi haurà concursos, videos, jocs i molt més els dies 27 i 28 de novembre.

Tota la informació es pot consultar a retroweekend.org . Maria Baca, regidora de Joventut ha animat tothom a participar en aquest esdeveniment que celebra la seua "cinquena edició d'una de les millors fires retro".


Oscar Gisbert, coordinador de l'esdeveniment, ha anunciat algunes activitats com els vídeos elaborats per participants; recomanacions de llibres, còmics, videojocs, jocs... Altra de les activitats serà l'organitzada per Ghostsbusters United Spain. Es tracta d'un concurs de dibuix. Aquests s'hauran d'enviar pel correu postal al Centre Cervantes Jove (C/Alçamora, 1 a Alcoi).


Com també ha fet Baca, el Community Manager, Pep Company, ha animat als amants dels jocs i el món 'retro' a participar. Ha animat a tothom que entre a la web de la retroweekend per veure tot el continugut que han preparat.