El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna l'Escola d'Art de Carrícola un estiu més

Cartell de l'escola.
  • L'escola tindrà lloc durant el mes de juliol.
  • El projecte va dirigit a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 12 anys.

Un any més, l'Acadèmia d'Art Maria Castro organitza, junt a l'Ajuntament de Carrícola, l'Escola d'Art a aquesta localitat durant el mes de juiol.

Igual que els anys anteriors, s'ha preparat un programa d'activitat pictòrica el desenvolupament del qual es farà a l'aire lliure i en l'espai urbà d'aquest municipi de la Vall d'Albaida, un context que per si soles ja ofereix art en cadascun dels seus racons.

El projecte d'enguany tindrà una implicació directa entre els i les alumnes i la ciutadania de Carrícola, ja que entre ells interactuaran per a portar a terme un projecte especialitzat per a eixe veí o veïna del lloc. El tema de l'escola d'aquest estiu és l'Art Urbà en diferents suports, ja siga en portes, balcons, terrasses, postes, murs, escales... És a dir, que cada grup d'alumnes crearà una proposta de treball adaptada als suggeriments de la persona i al suport que li donen.

L'escola està dirigida per a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 12 anys i tota aquella persona que vulga formar part d'ella ha d'omplir aquesta inscripció i enviar-la, junt amb una fotocòpia del SIP del menor i el justificant del pagament, per correu electrònic a info@mariacastro.es o també pots portar-la presencialment a l'Ajuntament de Carrícola o a l'Acadèmia d'Art Maria Castro, la qual està situada al carrer de Sant Antoni, número 18, d'Ontinyent, en horari de 17.00 a 20.00 hores de la vesprada.

El preu de l'escola és de 88 euros si el xiquet o la xiqueta va durant una quinzena o de 157 euros si participa durant tot el mes de juliol, preu que inclou tot el material que utilitzaran durant eixos dies. A més, des de l'Acadèmia informen que hi ha opció de transport si la família ho necessita. No obstant això, el dia 28 de juny, a les 20.00 hores, hi haurà una reunió explicativa per als pares i mares a les escoles de Carrícola.

L'horari de l'escola serà de 09.00 hores del matí fins a les 13.30 hores del migdia, on els i les alumnes treballaran de la següent forma:

  • De 09.00 a 10.30: Classes
  • De 10.30 a 11.00: Esmorzar
  • De 11.00 a 12.30: Classes
  • De 12.30 a 13.15: Piscina
  • A les 13.30: A casa!

A més, hi haurà dies en els quals els xiquets i les xiquetes gaudisquen de temps lliure i faran excursions i jocs per conéixer més entre ells i passar una bona estona.