El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna l'Escola Municipal de Teatre després de resoldre el contracte entre cultura i la Dependent

Les famílies interessades estan convocades a una reunió aquest mateix dimecres 30 de gener al Centre Cultural Mario Silvestre a les 19 hores. Les classes començaran definitivament el dilluns 4 de febrer

Finalment ja s'ha formalitzat el nou contracte entre la regidoria de cultura de l'Ajuntament d'Alcoi i la Dependent per a posar en marxa l'Escola Municipal de Teatre, que en aquest curs 2018-2019 encara no havia oferit cap classe. Els canvis en la llei de contractació han generat problemes en la renovació de certs contractes en l'Ajuntament d'Alcoi, que segons expliquen des de cultura, "havien obligat a fer un procés selectiu més complex que l'anterior i això ha retardat fins ara l'inici oficial del curs".

Durant les últimes setmanes s'han fet tallers provisionals per a mantindre el contacte, als que han assistit alguns dels alumnes. Però ara s'anuncia l'inici oficial del curs, i també la continuïtat assegurada per al pròxim curs 2019-2020, inclòs també en l'actual contracte.

Així les coses, es convoca a una reunió informativa aquest 30 de gener, a les 19 hores al Centre Cultural Mario Silvestre, on s'informarà dels grups, professors i horari. També es facilitarà el formulari de matrícula i s'informarà del pagament, una quota única "que contempla l'ordenança vigent, recalculada en la part proporcional". Les classes comencen el pròxim dilluns 4 de febrer.