El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna l'excursió comarcal 'En Bici per la Via Verda'

Es reactiven moltes activitats populars, sempre respectant la normativa a vigent per a coronavirus.

Cal inscripció prèvia en els ajuntaments o oficines d'esports dels ajuntaments participants: Alcoi, Cocentaina, Muro, Gaianes, Beniarrés o L'Orxa. La inscripció acaba el 29 de setembre i l'activitat serà el 3 d'octubre.

Després de dos anys d'aturada, es reprén l'activitat en Bici per la Via Verda, organitzada per diferents ajuntaments de l'Alcoià i el Comtat. Tindrà lloc el pròxim 3 d'octubre amb eixida des d'Alcoi a les 8.30 hores, i passarà per Cocentaina, Muro, Gaianes, Beniarrés i L'Orxa, per acabar en Vilallonga on s'esmorzarà. La inscripció costa 4 euros per persona i inclou l'esmorzar i el transport de tornada tant de bicicletes com de persones.

En el vídeo, els regidors d'esports d'Alcoi, Cocentaina i Muro, Alberto Belda, Octavio Cerdá i Kike Pascual, animen a tota la ciutadania a participar d'aquesta activitat familiar i de respecte al medi ambient. Expliquen que en els últims anys que es va fer es va notar un descens de participants, i esperen que ara la gent s'anime. S'ha previst una afluència de fins a 200 persones.