El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna per a la segona edició la 'Gran Carrera del Mediterráneo'

Gran Carrera del Mediterráneo

Si esteu interessats, podeu fer la inscripció de competició a peu en la seua pàgina oficial, i per a la de paddle surf en aquesta altra direcció.

La Diputació d'Alacant impulsa la segona edició de la 'Gran Carrera del Mediterráneo' i tindrà lloc el 3 de novembre en els municipis d'Elx, Alacant i Santa Pola.

La província d'Alacant acollirà la segona edició de la 'Gran Carrera del Mediterráneo', en el que corredors de més de deu països es reuniran en aquest esdeveniment esportiu i que a més a més, també comptarà amb una novetat per a aquest 2019, una competició de paddle surf. Però també, com a novetat porta, en els premis, els guanyadors absoluts (tant en masculí i femení) obtindran dos bitllets d'avió, tenint la possibilitat d'elegir el lloc que vols visitar, i per als primers que passen la meta que està ubicada al quilòmetre 10, rebran un lot de productes de nutrició esportiva.

Aquest acte tindrà lloc el 3 de novembre entre els municipis d'Alacant, Elx i Santa Pola, i reunirà a més de 200 clubs, 50 empreses i 20 ciutats espanyoles.

Aquesta 'II Gran Carrera del Mediterráneo' tindrà dos tipus de competicions, per una part la competició de peu, la qual partirà des del Palau Provincial i suposarà un total de 20 quilòmetres, i per altra part, la competició del paddle surf, i en aquesta categoria es podrà elegir en tres recorreguts diferents, un d'Elit de 13,5 km; un altre Amateur/Sub14/Sub16 de 4 km, i l'última Sub8/Sub10/Sub12, que comprendrà entre 500 i 1.000 metres.

Si esteu interessats, podeu fer la inscripció de competició a peu en la seua pàgina oficial, i per a la de paddle surf en aquesta altra direcció.