El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna per segon any consecutiu les Jornades Fotogràfiques Muro d'Alcoi

Carrer principal de Muro d'Alcoi/AM

L'única activitat que tindrà un cost és el taller fotogràfic a càrrec d'Iñaki Relanzón, amb un preu de 80 euros on també entra un dinar.

Les jornades tindran lloc des del 14 fins a 16 de setembre.

Torna per segon any consecutiu les Jornades Fotogràfiques Muro d'Alcoi en la seua segona edició, la qual podrem gaudir des del 14 fins al 16 de setembre.

El primer dia, el divendres 14, es començara per una exposició a càrrec de Juan Carlos Climent, on la seua obra i estudi fotogràfic gira entorn de la natura del Nepal, tenint la possibilitat de gaudir d'una exposició amb més de 40 fotografies que contaran els secrets i meravelles d'aquest país. Tot açò a l'Espai d'Art Arpella, a les 20:00.

Per al segon dia, dissabte 15, es realitzara un taller fotogràfic, de 12 hores de duració aproximadament, amb l'acompanyament del fotògraf de natura Iñaki Relanzón. Taller amb el qual tots els amants de la fotografia i la naturalesa podran gaudir i aprendre a millorar la tècnica a l'hora de treballar en exteriors, en aquest cas pel parc natural de la Font Roja d'Alcoi. Això si, per a participar en el taller és necessari pagar 80 euros, on entrara el taller i també un dinar per a tots els participants.

I l'últim dia, diumenge 16, tindrà lloc una xarrada sobre fotografia amb Iñaki Relanzón, on es podrà debatre, preguntar i inclús aportar idees sobre fotografia. Aquest també a l'Espai d'Art Arpella, a les 18:00.

Recordem, per a tots els que estiguen interessats, les jornades tindran lloc des del 14 fins al 16 de setembre, on totes les activitats són totalment gratuïtes, encara que l'únic en el que és necessari un pagament és al taller, amb un cost de 80 euros i una duració aproximada de 12 hores.