El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna ideaT UPV, el concurs que reta els alumnes a trobar oportunitats de negoci

ideaT UPV està organitzat pel campus d'Alcoi de la UPV en col·laboració amb l'Àgora Emprenedors de l'Ajuntament d'Alcoi.
 

Els Salesians de Joan XXIII, com guanyadors de la passada edició, ha acollit la presentació d'aquest concurs on els estudiants presenten idees de negoci. És un concurs assentat que compleix nou edicions, i que fins i tot ha atret l'interés del campus de Vera de la UPV, que vol implantar-ho també en centres de València.

Tres alumnes de formació professional dels Salesians Joan XXIII han sigut les guanyadores de la huitena edició d'ideaT UPV, amb la idea d'un sistema de detecció de virus instal·lat en el marc de les portes. És el segon any consecutiu que alumnes dels salesians guanyen aquest concurs, i ara el repte és guanyar-ho per tercera ocasió. El centre ha acollit la presentació de la novena edició, on tant des de la UPV com des de l'Ajuntament han animat els estudiants a arriscar amb noves idees, encara que no tinguen èxit.

El director del campus d'Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu, ha explicat que el concurs està ja consolidat i que compta amb el suport del campus de Vera, des d'on fins i tot volen implantar-ho en centres educatius de la zona. En el vídeo, tant ell com el director dels Salesians Jorge Pastor, i el regidor de Formació Alberto Beda, animen els estudiants a participar en aquesta nova edició d'ideaT. El termini per a presentar idees conclou el 18 de febrer del 2022.