El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna Raúl González, un central de "superior categoria" per a l'Alcoyano

Raúl "no mira la categoria", i s'ha decidit per l'Alcoyano perquè "volia un projecte de futur" i estar "prop de casa".

Poques hores abans de que el Deportivo debute en Tercera davant el SIA Benigànim, ha estat presentat oficialment el murer Raúl González com a nou central del Deportivo Alcoyano. Josele González, secretari tècnic i encarregat dels fitxatges de l'Alcoyano, ha destacat que "és un jugador de superior categoria" i que "ha sigut un fitxatge costós" per la seua qualitat.

És de Muro i amb passat alcoianista. Raúl González torna a casa després de jugar als filials de l'Atlètic de Madrid, Mallorca o Deportivo de la Corunya. Amb 26 anys defineix la seua trajectòria en els filials com a un "aprenentatge" i amb "molts partits jugats". Raúl "no mira la categoria", i s'ha decidit per l'Alcoyano perquè "volia un projecte de futur" i estar "prop de casa".


Es defineix com "un central atent a les vigilàncies i contundent". Destaca la seua altura (1,90 metres) i la possibilitat de donar eixida al baló des de darrere. Malgrat que l'Alcoyano estiga en tercera, Raúl González té clar que amb el nom no es guanyen partits, encara que sempre "estaran assenyalats per estar en les posicions de dalt".

Vicente Parras ja podria disposar del central per al partit davant el Benigànim.