El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tornada a la normalitat del nadal alcoià amb els actes tradicionals

S’ha presentat també l’agenda d’actes que tenen lloc durant tot el mes de desembre.

El cartell promocional recull la imatge dels Tres Reis Mags que representen la tornada a la il·lusió com a figura icònica d’Alcoi i la promoció ha arrancat aprofitant la Fira de Cocentaina, com ja s'havia fet en anys anteriors a la pandèmia.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha anunciat que ja ha comença la promoció de ‘Alcoi, Ciutat del Nadal’, concretament l’arrancada d’esta campanya s’ha fet aprofitant la Fira de Cocentaina. Zamorano ha explicat que si la situació seguix sent com l’actual, la celebració del nadal tornarà a ser com de forma tradicional.

El cartell promocional recull la imatge dels Tres Reis Mags que representen la tornada a la il·lusió com a figura icònica d’Alcoi: “És una figura austera però al mateix temps està carregada de sentiment perquè el que esperàvem i volíem simplement era la tornada d’eixos reis, en eixa normalitat de tots els anys”, ha argumentat.

Tal com ha indicat la regidora, la imatge es col·locarà en publicitat estàtica a les entrades d'Alcoi i en les principals ciutats de la costa de la Comunitat Valenciana, així com en les comunitats i províncies que ens envolten com Múrcia, Castella La Manxa o Catalunya.

S’ha presentat també l’agenda d’actes que tenen lloc durant tot el mes de desembre. La informació d’horaris i reserves està a la Tourist Info i a la seua pàgina web. També les poden veure ací.