El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tornarà a nevar a les nostres comarques?

Impressionant nevada a Alcoi / L. Silvestre
AEMET situa la cota de neu als 1000 metres a l'interior nord de la província d'Alacant

Les temperatures se situaran amb 3 graus de mínima i 9 de màxima. Per al dimarts, AEMET indica que les temperatures podrien baixar fins als 0 graus. Segons les dades de l'organisme estatal, serà complicat veure quallar neu als nuclis urbans

Encara queda neu als punts més alts de les nostres comarques després de la neu caiguda el divendres 2 de febrer. Després del temporal, el fred pareix que s'hi ha instal·lat durant uns dies més. Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), aquests dilluns 5 de febrer podria nevar per damunt dels 900 o 1.000 metres. Les temperatures se situaran amb 3 graus de mínima i 9 de màxima. Per al dimarts, AEMET indica que les temperatures podrien baixar fins als 0 graus.

L'organisme estatal no ha indicat cap alerta per neu durant dilluns i dimarts a l'interior d'Alacant, encara que hi ha alta probabilitat de precipitació en forma de pluja als nuclis urbans.

La neu que ja ha caigut, per sort, no ha deixat incidències d'importància. L'únic municipi on es van cancel·lar les classes el divendres va ser Benilloba. A Alcoi es va decidir suspendre les activitats esportives per a aquest cap de setmana, mentre que a Cocentaina s'ha celebrat sense complicacions el final de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana. A les xarxes socials d'ARAMULTIMÈDIA podeu gaudir de galeries de fotos i vídeos en directe de la nevada.