El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tornarà el públic a El Collao en l'Alcoyano - Penya Esportiva

Se seguiran tots els protocols / AM

El Deportivo Alcoyano ha confirmat que 150 persones presenciaran l'encontre davant la Penya Esportiva de Santa Eulària aquest diumenge 7 de març a les 12 h.

Les autoritats sanitàries han donat el vistiplau a que 150 aficionats presencien el partit. La sort ha recaigut en els abonats amb el carnet entre el 795 i el 1047, ambdós inclosos. Cal recordar que només poden accedir al camp els abonats compresos entre els nombres anteriorment mencionats i que disposen del carnet en la temporada 20/21.

Segons es pot llegir al comunicat oficial del club, la intenció és que per al següent partit també puguen accedir 150 persones. Tot depén de l'evolució de la pandèmia i del vistiplau de les autoritats sanitàries.


Els afortunats es dividiran en dos grups que entraran per les portes 0 i 2, a la zona de Tribuna. Les portes s'obriran a les 11.15 (45 minuts abans de l'inici de la trobada), i es prega als aficionats l'arribada escalonada i amb temps suficient. Hauran d'aportar el seu carnet d'abonat i DNI i complir amb el protocol de Sanitat vigent (temperatura, mascareta i gel hidroalcohòlic)

En cadascun dels accessos es fixarà un llistat amb el nombre d'abonats que poden accedir. Aquelles persones que per diferents motius no acudisquen al partit, tenen fins al dijous 4, a les 12 h del matí, per a comunicar-ho telefònicament (96 652 20 65) o per mail (secretaria@cdalcoyano.com). A les 12 h es cobriran les vacants registrades seguint la numeració d'abonats a partir del 1047.

El club disposa en les seues oficines, i posa a la disposició dels seus abonats per a la consulta personal i física, el llistat de persones seleccionades per l'atzar. Es pot comprovar en horari d'oficina (9.30 a 14h).