El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

“Tornarem amb força”, el missatge de la Festa per aquest dia de la No-Glòria a Alcoi

  • La Filà Abencerratges viralitza un vídeo amb missatges d'ànim procedents de totes les generacions
  • Aquest Diumenge de Glòria és un dels preferits per als festers i festeres d'Alcoi
  • El Casal ha penjat les banderes de Sant Jordi

Barreja de tristesa i ànims el que viuen els festers i festeres en aquest dia de la No-Glòria. La Pandèmia ha tornat a arruïnar un dia de germanor i d'alegria. Festers i festeres de la Filà Abencerratges conviden a no perdre l’esperança ni la il·lusió amb un vídeo d'ànim en què expliquen què significa per a cadascun d'ells la filà.

Aquest diumenge seria dia de Glòria si la Covid no haguera paralitzat part de les nostres vides des de fa ja un any. Ha començat un mes d'abril complicat per a tots els festers i festeres d’Alcoi. Aquesta volta no estem confinats, però en 2021 tampoc baixarà cap esquadra per Sant Nicolau, ni hi haurà música festera pels carrers, almenys quan hauria de ser: en Abril.


Un any difícil, en el que la Filà Abencerratges ha volgut transmetre a la resta d’alcoians i alcoianes un sentiment de família, amistat i diversió a pesar de tot.

Amb aquest vídeo els festers recorden els bons moments viscuts a la filà amb una recopilació de fotos i moments del dia de l'entrada. Un missatge carregat d'esperança, confiant que vindran temps millors i quan ho facen “tornarem amb força i farem tot el que no hem pogut fer”.