El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torneig Classificatori First Lego League, en el pavelló d'esports de l'edifici “Georgina Blanes” del Campus d'Alcoi de la UPV

Torneig Classificatori First Lego League, en el pavelló d'esports de l'edifici “Georgina Blanes” del Campus d'Alcoi de la UPV / UPV
La cita serà el dia 3 de febrer a partir de les 9.00 h

El dia 3 de gener a partir de les 9.00 h tindrà lloc en el pavelló d'esports de l'edifici “Georgina Blanes” del Campus d'Alcoi de la UPV, un Torneig Classificatori First Lego League, sent Espanya el país d'Europa amb major nombre d'equips, amb 33.

33 equips espanyols, un total de 15.000 joves, participen en un Torneig Classificatori First Lego League, que se celebra el pròxim dia 3 de febrer en el pavelló d'esports de l'edifici “Georgina Blanes” del Campus d'Alcoi de la UPV, a partir de les 9.00 h. Enguany, és la primera vegada que el Campus d'Alcoi participa com a Soci Col·laborador.

En total, més de 365.000 estudiants de 90 països de tot el món participen en el programa First Lego League, el desafiament internacional més gran per al foment de les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves de 10 a 16 anys a partir d'experiències d'aprenentatge.

En aquest torneig classificatori els participants resoldran problemàtiques reals i presentaran solucions innovadores en el marc del cicle humà de l'aigua.

El torneig Classificatori consistirà en el fet que els equips presenten les seues propostes de solució, on hauran de també demostrar que han integrat els valors First Lego League, pilar fonamental del programa.

En total, se celebraran 33 tornejos classificatoris First Lego League a Espanya i els guanyadors dels Tornejos Classificatoris arribaran a la Gran Final First Lego League Espanya que enguany se celebrarà a Logronyo, els dies 10 i 11 de març. I a banda de tots els participants, se seleccionaran els equips que viatjaran a diferents ciutats del món, per a participar en els Tornejos Internacionals First Lego League