El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torneig de futbol sala, mini bàsquet i un campus de futbol. Les novetats del 'Nadal Esportiu' d'Alcoi

Se celebrarà el 28 i 29 de desembre. Les inscripcions són gratuites i es poden formalitzar fins el 21 de desembre

A banda de les activitats que s'han fet al Complex Esportiu Eduardo Latorre, el Nadal Esportiu torna amb novetats com un torneig de futbol sala, mini bàsquet i un campus de futbol. Les activitats es duran endavant al llarg de les vacances escolars de Nadal, entre els dies 28 i 29 de desembre, les inscripcions són gratuïtes i es podran formalitzar fins el 21 de desembre al Centre d'Esports, o al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, tenint en compte que les places són limitades. L'horari de les activitats serà de 9.30 hores a 13.30 hores. Els participants hauran de dur capell de bany, roba esportiva, banyador i tovallola.

Les activitats van dirigides per a xiquets nascuts entre 2005 o 2011 inclosos. També hi haurà més activitats com un torneig de seleccions de futbol sala organitzat per Unión Alcoyana FS, que serà el dia 27 de desembre al Francisco Laporta, aquest mateix dia al Pavelló San Vicente de Paúl, serà el torneig de minibàsquet, amb el Noubrot Bàsquet Alcoi, per a prebenjamins, on jugaran els seus primers partits abans de la lliga que comencen al febrer. Finalment, els dies 28 i 29 de desembre tindrà lloc per a infants de 5 a 13 anys el Campus de Futbol amb la direcció de David Porras, tot serà gratuït.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha explicat que "els inscrits coneixeran diferents modalitats esportives, totes amb sessions preparades per tècnics especialitzats i pensades per a divertir a través de l'esport". L'objectiu de l'activitat també és "donar continuïtat a les instal·lacions al Nadal, per a augmentar la possibilitat d'inscriure's, desdoblem les activitats perquè així puguen participar el doble de xiquets i xiquetes i ningú quede fora".