El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torneig d'Escalèxtric i Skate en els dits en el Retroweekend d'Alcoi

La Retroweekend de l'any passat, imatge d'arxiu
  • El Retroweekend tindrà lloc el 24 i 25 de març al pavelló Georgina Blanes del campus d'Alcoi de la UPV.
  • Enguany hi ha activitats solidàries en benefici d'ACOVIFA i la Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi.

És una de les novetats d'enguany, un circuit per a patinet a escala perquè pugues fer-ho sense trencar-te les cames, però sí els dits. I també un torneig solidari d'Escalèxtric. Tot açò a més de les màquines de videojocs i la cultura arcade.

Torna una nova edició del Retroweekend, un viatge al passat per a recordar la cultura arcade dels anys 80 i 90. És ja la setena edició d'esta trobada que cada any atrau més gent, de fet l'any passat passaren per l'edifici Georgina Blanes del campus més de 1.600 persones

Es pot gaudir de màquines antigues gràcies al museu del videojoc d'Ibi, i també de les novetats en videojocs. També hi ha un mercadet que enguany se centra en el col·leccionisme, i de fet per a esta edició no s'ha fet tan sols un cartell sinó 4, perquè els pugues col·leccionar.

I moltes novetats enguany. Hi haurà un torneig benèfic d'Escalèxtric, i una zona de patinets, una zona Skate, on hi haurà competicions de minijocs, o un 'finger park', un circuit per a patinets però a escala perquè el faces en els dits.

Les diferents activitats del Retroweekend tenen una finalitat solidària, i les associacions beneficiades enguany són ACOVIFA i la Protectora d'Animals i Plantes.