El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafa Climent: Tornem a tindre conseller murer

Climent, al seu despatx a València

El normal és que Júlia Company continue com a màxima responsable de l'IVACE

Rafa Climent continuarà com a conseller d'Economia Sostenible en la pròxima legislatura. És una de les decisions que han transcendit de la reunió a Alacant, on es pacta el nou govern del Botànic aquest dimecres. Això sí, ara toca queho confirme oficialment Compromís. 

Cal esperar a les confirmacions oficials, però ja és públic i notori que Rafa Climent tornarà a ser conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació. Aixó si no li canvien el nom a la cartera.

El murer Rafa Climent manté la conselleria d'economia sostenible, segons ha fet saber al seu equip. Açò suposa també continuïtat en la resta de llocs directius i equip de confiança. Tot indica que l'alcoiana Julia Company també continuara al capdavant de l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial. 

Vicent Marzà serà novament conseller d'Educació i Cultura, mentre que Mireia Mollà, segurament, serà de Medi Ambient. Res ha trascendit, de moment, de les parcel.les del PSPV i d'UNIDAS PODEMOS, que conformen el govern que dijous proclamarà Ximo Puig com a president.

Ho ha publicat a primera hora de la vesprada el Diario Las Provincias.