El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tornen els cursos de natació de l'Eduardo Latorre amb novetats

Cartell

L'enllaç per a poder realitzar la preinscripció el 22 o 23 de setembre, depenent
dels grups d'edat, indicats abans, és: https://www.alcoi.org/es/areas/deportes/elatorre/

La preinscripció serà electrònica segons els grups d'edat. Per als bebés, xicotets i adults, el 22 de setembre de 9 a 14 hores; i per a infantils, cadets i juniors, el 23 de setembre de 9 a 14 hores. La preinscripció electrònica no garanteix la plaça, s'informarà tant de les inscripcions acceptades com de les no acceptades i només s'acceptarà una inscripció per alumne

Els cursos de natació que, cada any, organitza el Complex Esportiu Eduardo Latorre, amb èxit entre menuts i grans, tornen a oferir-se adaptats a les mesures per a combatre la Covid-19.

Els grups d'edat per a les que s'ofereix aquesta activitat esportiva són: Bebés (12 a 36 mesos), xicotets (3 a 5 anys), infantils (6 a 9 anys), cadets (10 a 14 anys), júniors (15 a 18 anys) i adults (18 a 64 anys ). Els horaris seran entre setmana, depenent de cada grup, de dilluns a divendres, a la vesprada, a partir de les 16:15 hores i el dissabte, al matí, a partir de les 9.15 hores.

El regidor d'esports, Miguel Juan Reig, explica que: "Els cursos de natació de l'Eduardo Latorre començaran amb un curs de dos mesos per als diferents grups d'edat, des de bebés a adults. Ens hem adaptat per a complir amb els protocols de seguretat i seguir oferint aquesta activitat a l'espera de l'evolució del coronavirus. Els cursos de natació sempre són molt esperats per les famílies amb xiquetes i xiquets per ajudar-los a perdre la por a l'aigua però, també comptem amb molta demanda d'adults i xiquets amants de la natació que volen seguir avançant en aquesta pràctica esportiva. Tots ells podran tornar a la piscina de l'Eduardo Latorre a partir de l'1 d'octubre".