El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tornen els Monday AITEX Webinars amb un programa completament renovat

Cartell Monday AITEX Webinars

El primer webinar serà el pròxim 20 de setembre i l'últim el 29 de novembre. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer en la següent pàgina web. 

Després de l'èxit de les anteriors edicions, AITEX continua apostant pel desenvolupament i progrés de les empreses dels sectors tèxtil i cosmètic, preparant un extens programa de webinars per a l'últim quadrimestre de 2021 de forma totalment gratuïta per a les empreses nacionals.

Monday AITEX Webinars va sorgir fa més d'un any amb la finalitat d'oferir formació gratuïta de qualitat de mà dels experts de les diferents àrees en les quals treballa l'Institut: Investigació + Desenvolupament (I+D), Laboratoris i Formació.

En les edicions anteriors, centenars d'empresaris es van connectar a les sessions per a conéixer de primera mà les últimes investigacions, projectes i innovacions tecnològiques en les quals treballa l'Institut, amb la finalitat d'aportar valor a les seues empreses i llocs de treball.

Després d'aquesta gran acceptació, des d’ AITEX s'ha dissenyat un programa completament renovat per a continuar oferint formació a les empreses de l'àmbit tèxtil i cosmètic.

El primer webinar serà el pròxim 20 de setembre i l’últim el 29 de novembre. Tots aquests cursos tindran lloc tots els dilluns a les 16.00 hores amb una duració estimada d'una hora. En cada sessió s'abordarà contingut relacionat amb tots els sectors d'aplicació en els quals treballa AITEX.

Pot obtindre més informació sobre els webinars que s’ofereixen i sobre les inscripcions en la següent pàgina web.