El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tornen els murals de colors i la música alternativa a Alcoi amb Urban Skills i FemRap

Els artistes ja estan repartits en diversos punts de la ciutat per a fer els seus murals, i este dissabte 1 d'octubre tindrà lloc la festa gran amb FemRap a la plaça de Dins. T'ho contem tot en esta entrevista en vídeo amb els organitzadors.

La pluja ha fet que els artistes hagen retardat un dia l'inici dels seus murals, però ja es pot vore la forma d'alguns d'ells i el color que ens mostraran d'ací poc. Estan fent-se cinc murals nous a la ciutat: dos d'ells a la plaça d’Al-Azraq, en una de les parets de les Aules Verdes, on tenim amb el seu art a Dafne Tree i Ana Langeheldt; el tercer mural està al parc de la Uixola, obra de l'artista Deih. Com no tenim un a Batoi, en el carrer Banyeres, d'Emilio Cerezo. I per últim Sawe, qui fa un gran mural a la paret del centre social de la Zona Nord, a l'avinguda d'Andalusia.

Els artistes estan a la ciutat durant tota la setmana completant les seues obres, i amb els 5 nous murals ja seran 19 els que donen color a la ciutat en els diferents barris.

Esta és una part del Festival, la que porta el nom d'Urban Skills, però després tenim la música i la festa amb FemRap, dissabte a la plaça de Dins. Tenim n ampli cartell amb Lauren Nine, Zeta A, Cleo Pathfinder, Carmen Xía, Anelei, La Eme, Saiza i Dj Crazzy Jess.

En el vídeo parlem tant en els organitzadors d'Urban Skills i FemRap com en la regidora de joventut Maria Baca, que ens expliquen tot el que cal saber sobre el Festival.