El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tornen les circul·lacions al parc temàtic d'Almoines del Tren Alcoi-Gandia

Parc temàtic

El calendari es pot consultar a la següent web: www.trenag.com

Enguany es podrà visitar el museu amb guia el primer diumenge de cada mes i, els altres diumenges, es podrà visitar també sense guia. En el mateix museu hi ha una locomotora reial perquè tots els visitants puguen veure com és per dins i com funciona

Aques diumenge 20 de setembre tornen les circul·lacions al parc temàtic del Tren Alcoi-Gandia que està situat al municipi d'Almoines. L'horari del parc serà de 10:30h a 13:30h tots els diumenges de setembre a juny i, es poden fer obertures extraordinàries per a associacions i escolars, on els serà explicat tot el relacionat amb la història del desparegut ferrocarril.

El circuit és una recreació, al llarg de 600 metres, del viatge que feia l'antic tren dels anglesos des d'Alcoi a Gandia amb el paisatge de tarongers i oliveres, ponts, les estacions i el barranc de l'infern. Les locomotores també són una recreació a escala de 5 polzades on donen tracció perquè nens i majors gaudeixen d'aquest hobby. Una de les novetats d'enguany es que hi haurà servei de cantina per a esmorzar o dinar.