El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Tornen les Jornades per a la Sostenibilitat a Muro amb activitats per a tots els públics

Del dissabte 24 de febrer al diumenge 25 de març

Hi haurà activitats per als escolars de 5é de Primària dels dos col·legis de Muro com és l'anellatge d'aus i el reconeixement de l'ecosistema de ribera. El regidor de Medi Ambient, Eli Pérez, i Carla Reig, coordinadora de l'oficina de Medi Ambient de Muro, ho han explicat a aquesta roda de premsa. Tot al vídeo.

Febrer i març és sinònim de Jornades per la Sostenibilitat a Muro. Una activitat que cada vegada va a més i que té com a objectiu l'estima del nostre territori. Les jornades s'inauguren en l'Arxiu Municipal el dissabte 24 de febrer a les 11 h. amb la presència de Francisco Álvarez Molina, director general d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme.

Els actes s'allargaran fins al diumenge 25 de març i consistiran en exposicions, volta a les pedanies, excursions, cursos i conferències. A més hi haurà activitats per als escolars de 5é de Primària dels dos col·legis de Muro com és l'anellatge d'aus i el reconeixement de l'ecosistema de ribera.

Totes les activitats les podeu consultar al vídeo que ha gravat ARAMULTIMÈDIA a Muro o amb el cartell que adjuntem. El regidor de Medi Ambient, Eli Pérez, i Carla Reig, coordinadora de l'oficina de Medi Ambient de Muro, ho han explicat a aquesta roda de premsa. Tot al vídeo.