El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tornen les nits per damunt dels 28 graus

Durant l'estiu ja s'han superat els 28 graus a alguns municipis d'El Comtat / Arxiu AM

 Beniarrés, Benimarfull, Benillup o Gaianes seran les que superen els 28 graus aquesta nit

Juliol continua i després d’un xicotet respir en les temperatures, les nostres comarques tornaran a registrar màximes de 40 graus entre el dimarts 18 i dimecres 19 de juliol. Cal destacar que en la nit del 18 al 19 de juliol, se superaran els 28 graus (qualificades de tòrrides) a municipis com a Beniarrés, Benimarfull, Benillup o Gaianes.

Segons el Sistema de vigilància de temperatures extremes en la Comunitat Valenciana, hi haurà municipis d’El Comtat que superaran els 28 graus durant la nit. Pel que fa a les hores centrals del dia, Alcoi i Cocentaina superaran els 40 graus, mentre que a altres municipis com Onil o Banyeres se situaran al voltant dels 38 i 39 graus, respectivament.

La Conselleria de Sanitat dona consells per tal de portar millor les altes temperatures com beure abundants líquids encara que no tingues set, menjar abundants ensalades, fruites i verdures, buscar llocs frescos i a l'ombra, no realitzar exercici físic intens en les hores més caloroses o cuidar especialment a les persones majors, malaltes i menors de 4 anys.