El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Batoi en Festes

L'enramada als carrers també es una part important en les festes de Batoi

El grup de teatre 'El Llavador' presentara un divertit sainet sota el títol 'Un lio en la sentral'.

Les festes tindran lloc des del 25 d'agost fins al 2 de setembre amb una gran quantitat d'activitats per a gaudir

Com cada any, ja és tradició les festes realitzades a Batoi, amb una gran diversitat d'actes, des de la història del barri, xarrades, cinema, jocs i més. Aquest any, les activitats que més destaquen de tota la programació són la nit de teatre organitzada pel grup de teatre 'El Llavador', que presentara un divertit sainet sota el títol 'Un lio en la sentral', i també destaca l'11a edició del 'BATOI-ROCK 2018'. Les dates oficials seran des del dissabte 25 d'agost fins al diumenge 2 de setembre.

Durant el dissabte 25 d'agost com el diumenge 26, es té l'objectiu de fer un recorregut per la història del barri de Batoi i inclús conéixer la seua història a partir d'imatges.

El dilluns 27 es farà una xarrada per a tractar un tema sota el nom de 'Digamos sí a la gestión pública del agua', a la seu de l'Associació de Veïns, i la projecció de la pel·lícula 'Monster Trucks' al poliesportiu de Batoi.

El dimarts 28 i el dimecres 29 estaran completament dedicats per als més xicotets, on tindran una varietat de jocs i activitats en les quals gaudir, a més, el dimecres 29 també hi haurà un sopar popular al carrer.

El dijous 30 tindrà lloc un concurs de dibuix, començara el campionat de cotos, activitats per als més menuts i també a la nit es realitzara una nit dedicada al teatre amb la participació del grup de teatre 'El Llavador', amb un sainet titulat 'Un lio en la sentral'.

El divendres 31 es farà la 'Despertà', jocs, un torneig de petanca i el començament del campionat de xinxó. A més a més, també es podrà gaudir de la '11a volta al barri en bici', una batucada, i el 'BATOI-ROCK 2018'.

El dissabte 1 de setembre, un torneu de calitx, la '3a Carrera d'autos bojos', un torneig de futbol sala, actuacions, i les finals dels campionats de xinxó i cotos.

I l'últim dia, el diumenge 2 de setembre, es realitzara una missa, un homenatge per als més majors i un concurs de paelles.

Tota una gran varietat d'activitats per a gaudir amb la família i amics.