El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot a punt per als carnestoltes Alcoi 2023

Cartell Carnestoltes 2023

El pròxim 25 de febrer els carrers d'Alcoi tornaran a gaudir de la festa familiar plena de colors, disfresses i música.

Després de tres anys, tornen a celebrar-se els Carnestoltes d'Alcoi amb total normalitat. L’últim any que la gent va poder gaudir d’aquesta festa familiar va ser el 2020, en vespres de la pandèmia i, malgrat que l’any passat es va reprendre la desfilada, encara hi havia restriccions.

Enguany, tornen els carnestoltes en la seua plena essència. La desfilada tindrà lloc el 25 de febrer a les 18.30 des del partidor i passarà paer la plaça d’Espanya fins a arribar a Sant Llorenç. La festa continuarà en la mateixa plaça amb una discomòbil per a tots els públics. Hi haurà premis a millor disfressa i millor disfressa infantil i per les inscripcions ja estan obertes en el següent enllaç.

L’esdeveniment està organitzat per SEA Eventos i l’Ajuntament d’Alcoi. Carlos Barfi, de SEA, convida a tots i a totes a participar i a gaudir d’aquesta festa en família.

Carolina Ortiz, regidora de festes de l'Ajuntament d’Alcoi afirma: “crec que és una festa molt familiar en la que nosaltres convidem a una participació. A banda de les famílies, estan les bandes de música, els ballets, els músics i com sol passar a Alcoi, és una festa que ha vingut per a quedar-se”.

La regidora de Festes, a banda, a ressaltar dues novetats. Per una part, la participació de la gent gran del centre de la plaça. “Estic molt contenta, perquè, com regidora de la gent gran que soc, és la primera vegada que hi haurà participació de gent gran i estan molt contents i feliços”, confessa Ortiz. Per una altra banda, els encarregats d’obrir el passacarrer seran un grup de xiquets i xiquetes que ajudaran a la policia local, que contribueix a l'educació viària.