El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot a punt per l'inici de les Festes d'Alfafara

Durant els dies 5, 6, 7, 8 i 9 d'agost es desenvoluparan les festes d'Alfafara en honor al Salvador, la Divina Aurora i Sant Roc

Alfafara inicia el compte enrere per a les Festes, que es duran a terme en honor al Salvador, la Divina Aurora i Sant Roc del 5 al 9 d’agost. Durant aquests dies es podrà gaudir d'actes culturals i religiosos.

Per a l'obertura oficial de les Festes s'hi han desenvolupat quatre activitats: les danses d’Alfafara en la plaça d’Espanya, una marxa nocturna des de la plaça la Font, una actuació musical, la dansa urbana en l’escenari de l’Assut del grup Street Squad, procedent de Barcelona.

I hui dia 4, a les 20 hores, hi haurà un passeig en bicicleta pel poble i a les 23.00 h en l’Assut començarà el concert “Botifarra a banda” a càrrec de la Societat Instructiva Musical d’Alfafara i Pep Gimeno “Botifarra” i la seua rondalla.

Finalment, diumenge dia 5 d’agost serà la vespra dels dies grans. A les 19.00 hores serà la festa infantil de disfresses en la plaça d’Espanya i a les 21.30 hores, des del balcó de l’Ajuntament, la periodista Maribel Vicedo serà l’encarregada de pregonar les Festes de 2018.

El punt àlgid de la festa serà el 6 d’agost amb la festivitat del Salvador, patró d’Alfafara i el 7 d’agost es desenvoluparan els actes en honor a l’Aurora i el 8, a Sant Roc.

Tots els que vulguen assistir estan convidats per conéixer Alfafara i les seues festes.