El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot el món a firar! Tens 4 dies complets per a visitar la Fira de Tots Sants de Cocentaina

750 parades comercials obrin hui a Cocentaina, en la 672 edició d'una Fira més que centenària. De l'1 al 4 de novembre tens una nova oportunitat de visitar la Fira de les Fires. ARAMULTIMÈDIA també estarà allí.

Com cada 1 de novembre, obri les portes a Cocentaina la cita comercial més important de les nostres comarques, la Fira de Tots Sants, la primera ja declarada BIC, Bé d'Interés Cultural. I com cada any, ve carregada d'activitat cultural amb concerts i exposicions, propostes comercials i d'oci i molta gastronomia. Són en total quasi 136.000 metres quadrats de superfície comercial, amb 750 expositors d'alimentació, artesania, esports, innovació, maquinària industrial i d'automoció, i turisme.I per a fer una visita com cal, ací tens tota la informació necessària, com ara els plànols de la fira, la ubicació dels pàrquings o els horaris dels autobusos. Recorda a més que RENFE ha incrementat la freqüència de trens a Cocentaina aquests dies.

Una de les novetats enguany que no pots perdre't és alguna de les 18 demostracions culinàries que faran reconeguts xefs, coctelers i pastissers com ara Natxo Sellés, José Montejano o Paco Albaladejo. I per descomptat, no pots perdre't alguna de les actuacions musicals previstes en el concurs De Sol a Sol. I aprofita la teua visita a la vila comtal per a buscar el nou còmic de la Fira.Des d'ARAMULTIMÈDIA tampoc volem perdre's res de la Fira i allí estarem al llarg dels quatre dies. Així que atent els pròxims dies perquè t'oferirem diversos vídeos com entrevistes, els millors moments de la inauguració o un recorregut pels carrerons de Cocentaina. Tot ací a la web!