El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot el que necessites saber per a la teua celebració, aquest cap de setmana a BodAlcoy

BodAlcoy, edició del 2018

21 expositors i 5 empreses col·laboradores mostraran tot el que es necessita per a una boda, des del viatge o el vestit fins a les invitacions, els globus o els possibles balls. Obri les portes divendres 4 a les 18 hores als salons del Castell de Barxell. 

Aquest divendres 4 d'octubre obri les portes al Castell de Barxell BodAlcoy, la fira de nòvios i celebracions vàries, on conéixer de primera mà tot el que es pot necessitar per a una cerimònia. Són 21 expositors i 5 col·laboradors, que engloben tots els productes que pugues imaginar: foto i vídeo, vestits, decoració, complements, electrodomèstics, invitacions, pastissos, o globus, entre altres. En cada edició són quasi 200 les parelles que passen pels salons del Castell de Barxell per planejar la seua cita. 

I com cada any, hi haurà també ambientació durant els dies de fira, amb danses a càrrec de les ballarines de l'acadèmia A3Danza. I com a novetat, un cor acompanyarà els visitants durant la vesprada de dissabte. També destacar que hi haurà unflables per als xiquets.

Des de l'organització de BodAlcoy asseguren que trauen rendiment de la fira, ja siga com aparador on fer-se publicitat, o en tancament de vendes. Enguany, en visites, esperen superar la xifra de les 200 parelles. I expliquen que no existeix un perfil concret del visitant, sinó que a la fira acudeixen parelles de tota classe.

BodAlcoy obri les portes divendres 4 d'octubre a les 18 hores, fins a les 21 hores. Dissabte l'horari és de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores Diumenge tancarà una hora més prompte, a les 20 hores.