El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot el que vulgues saber sobre la Tecnologia 5G, en la jornada UEPAL, dilluns en Alcoi

L'atleta paralímpic i enginyer graduat en el Campus d'Alcoi, participa en la jornada aportant el seu coneixement innovador aplicat al seu propi cos.

És una de les grans incògnites i un dels noys desafiaments per al present. La Tecnologia 5G està cada dia més a prop, però hi ha un gran desconeixement del que suposarà per a la ciutadania i les empreses. Dilluns, des de les 9 del matí i en la Cambra de Comerç, especialistes en la matèria, comandats per responsable de VODAFONE en la Comunitat Valenciana, desvelaran els secrets del 5G. Una jornada organitzada per la patronal UEPAL amb la participació de FEDAC.

Porques vegades podem gaudir en Alcoi i comarca d'una jornada formativa d'aquestes característiques. Antonio Álvarez, responsable de VODAFONE a la Comunitat Valenciana, serà l'encarregat d'explicar què és la Tecnologia 5G i els canvis que va a provocar i les noves aplicacions que tindrà en el nostre dia a dia. Hi ha tanta expectació com ara desconeixement real d'una tecnologia que accelerarà encara més la transmissió de dades.

El cas d'Alejandro Marín

A banda d'Àlvarez, en la jornada, que arranca a les 9 del matí en la Cambra d'Alcoi, participarà l'atleta paralímpic Alejandro Marín, qui, en nom del campus d'Alcoi de la UPV, explicarà la seua experiència vital i l'aplicació del seu coneixement tecnològic aplicat a la seua pròtesi. Sens dubte, una persona altament qualificada i amb una gran història vital que contar. Alejandro és enginyer mecànic i ha ideat i fabricat la seua propia pròtesi.

Però a més, estarà present  per part d'AITEX; Jorge Moreno, qui explicarà el cas d'èxit de les aplicacions tecnològiques aplicades al sector tèxtil.

El president de FEDAC, Natxo Gómez, moderarà una jornada que obrirà el president de la Diputació, Carlos Mazón i que comptarà també amb el president de la patronal UEPAL, Juan José Selles, el secretari autonòmic d'Innovació  de la Generalitat, Jordi Joan Huguet, i l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés.