El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot el turisme de Cocentaina, ara a un clic

Una de les fotos a la nova web de Turisme Cocentaina

Planeja la teua visita a Cocentaina des de la nova pàgina de turisme.

Cocentaina renova la seua pàgina d'informació turística, amb visites virtuals, agenda, i tota la informació dels serveis turístics. 

La regidoria de turisme de Cocentaina ja ha activat la nova plana web, on poder accedir a tots els recursos turístics del municipi. Des del consistori expliquen que la reactivació turística és ara un dels grans reptes, i "Cocentaina no vol quedar-se enrere". No sols s'ha renovat la web, sinó que també s'han activat diversos perfils en xarxes socials com ara Instagram, Facebook o YouTube.

Sota la marca Turisme Cocentaina, la nova web ofereix informació d'allotjaments, restaurants, comerços; així com rutes per a fer pel terme municipal o les visites imprescindibles a la capital del Comtat. La nova web estarà en constant actualització amb una secció d'agenda per a saber tot el que passa al municipi, o una secció on es poden descarregar fullets informatius concrets. També s'incorporen les noves tecnologies, amb la possibilitat de fer una visita virtual al Palau Comtal, o gaudir de les reconstruccions virtuals dels castells.

"Hui dia disposar d'una bona pàgina web de Turisme és fonamental per a donar a conéixer l'amplíssima oferta turística que disposem al poble, ja siga des de l'àmbit del patrimoni històric, artístic, gastronòmic o de la naturalesa", explica Iván Jover, regidor de turisme. "Som conscients que ens queda molt per fer i en aquest sentit anirem a poc a poc implementant noves millores en la web amb l'objectiu de millorar el seu posicionament i que el nostre municipi incremente el nombre de visitants".