El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot enllestit perquè l'Alcoyano estiga inscrit en les pròximes hores en la Primera RFEF

Celebració d'un gol davant l'Eldense

El Jutge únic de Competició va concedir un termini adiccional el passat dijous de 5 dies, per esmenar les deficiències que impedien validar encara la inscripció. L'aval que s'exigeix va des dels 100.000 als 400.000 i el Deportivo ja el va entregar. 

Solucionades les qüestions administratives, avals inclosos, l'Alcoyano està pendent que la Federació anuncie entre aquest dimecres i aquest dijous que està inscrit en la Primera RFEF. Així ho ha confirmat a AM tant fonts de Federació com del mateix Deportivo.

Queden 18 dies perquè comence la Primera RFEF, de la qual formarà part el Deportivo. Fonts consultades per AM en Federació i en la SAD de l'Alcoyano, ens confirmen que el conjunt blanc-i-blau ha presentat amb temps suficient tota la documentació pendent per inscriure's en la nova categoria. Per tant, en les pròximes hores, la Federació hauria de donar el vistiplau i l'Alcoyano estarà inscrit oficialment en la Primera RFEF

El Jutge únic de Competició va concedir un termini adiccional el passat dijous de 5 dies, per esmenar les deficiències que impedien validar encara la inscripció. L'aval que s'exigeix va des dels 100.000 als 400.000 i el Deportivo ja l'ha entregat. 

D'aquesta manera, el conjunt dirigit per Vicente Parras, debutarà com estava previst davant el Betis Deportivo en la primera jornada el cap de setmana del 28-29 d'agost

Des del Deportivo confirmen que, després d'un any realment complex per la situació econòmica en la qual va quedar el club amb la marxa de Juan Serrano, tot i el deute i la seua dolenta gestió, "es comença a veure lleugerament el llum al final del túnel".