El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot es pot trobar en la 675 edició de la Fira de Cocentaina

La cloenda serà diumenge 7 de novembre, a les 18,30 hores a les pistes esportives de l'IES Pare Arques, amb un espectacle dels dimonis Rafolins de l'Alqueria amb l'espectacle 'El somni de Posidó'. És gratuït però cal reservar entrada.
 

No hi ha res que no es puga comprar a la Fira de Cocentaina, i ho comprovem en una vista pels seus carrers en el segon cap de setmana d'aquesta edició que ha tornat a ser presencial. AMB VÍDEO.

Com saben, la Fira de Tots Sants enguany ha celebrat una edició especial, presencial però adaptada a la situació pandèmica, i en el que els sectors comercials s'han repartit al llarg de dos caps de setmana. I en aquest segon cap de setmana a Cocentaina es pot visitar els estands de gran format, amb tractors, grues, vehicles, maquinària industrial...I també la zona d'alimentació amb moltíssims productes de les comarques.

Des d'ARAMULTIMÈDIA no ens hem volgut perdre la cita i hem passejat pels seus carrers per a parlar en la gent i saber què han comprat enguany a la Fira de Tots Sants de Cocentaina.