El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot i el Coronavirus, Alcoi retrà homenatge la Mare de Déu dels Lliris

  • Pel que fa a l'ofrena de flors i la Romeria, encara estan en dubte, ja que són actes amb més possibilitat de contagi, per la qual cosa per ara s'està estudiant les alternatives.

La Festivitat de la Verge dels Lliris 2020 ha sigut una de les tantes que s'han vist afectades per la pandèmia. Per sort, des de l'Ajuntament i organitzadors de l'Arxiconfradia, informen que es mantenen alguns dels tradicionas actes.

La Festivitat de la Verge dels Lliris 2020 ha sigut una de les tantes que s'han vist afectades per la pandèmia. Per sort, des de l'Ajuntament i organitzadors, han anunciat que es mantenen algunes activitats que començaran el 21 d'agost, Eixe serà el dia de la celebració de la Mare de Déu dels Lliris, i se celebrarà l'Eucaristia en la Parròquia de Sant Maure i Sant Francesc a les 19.30 h. Un esdeveniment que habitualment se celebra en la Font Roja.

Setembre


 

Els actes per a setembre, el mes de la Verge són els següents, quedant en l'aire, com es normal per la COVID19, l'ofrena de flors i la Romeria.

El divendres 4 a les 20.30 es col·locara el cartell anual de la festivitat en la façana de l'Ajuntament, realitzat per Ignacio Trelis.

El dilluns 14 a les 20.30 h presentació de la revista Lilia, en la Parròquia de Sant Maure i Sant Francesc.

Dimarts 15 a les 20 h tindrà lloc una Santa Missa en la Parròquia de Sant Maure i Sant Francesc. Missa por les víctimes d'aquesta pandèmia.

Per als 16, 17 i 18 es farà un solemne Triduo a la Verge dels Lliris en la Parròquia de Sant Maure i Sant Francesc.

Dimecres 16 dedicat per als més infants, un dia en el qual tindran l'oportunitat de conéixer a la verge tots els xiquets i xiquetes que vulguen (19 h); 20 h Santa Missa amb participació dels jóvens i s'interpretara l'himne de la Coronació.

Dijous 17 homenatge de les cambreres a la patrona; a les 19.30 h rés de la Sabatina i a les 20 h tindrà lloc una Santa Missa. S'interpretara l'himne de la coronació.

Divendres 18 homenatge a la família, 19.30 rés de la Sabatina; a les 20 h Santa Missa fent homenatge als matrimonis que realitzen la seua boda aquest any, i després himne de la Coronació.

Pel que fa a les activitats de l'ofrena de flors i la Romeria encara estan en dubte, ja que són actes amb més possibilitat de contagi, per la qual cosa per ara s'està estudiant les possibilitats.

I per al dimarts 22 a les 20 h es realitzara una Missa d'acció de Gràcies en la Parròquia de Sant Maure i Sant Francesc.