El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot preparat a Cocentaina per a la 17a Gala de l'Esport

José Luis Moltó durant una entrevista amb ARAMULTIMÈDIA
La gala se celebra el divendres 26 de gener a les 20:15 a El Teular. També hi haurà una menció d'honor a José Luis Moltó i un homenatge 'in memoriam' a Rafael Blanes "Sisso"

A banda dels 5 guardons, es lliurarà una menció d'honor a José Luis Moltó, pel 10 aniversari del campionat d'Europa aconseguit per la sel.lecció espanyola de Voleibol. Altre dels homenatges serà 'in memoriam' a Rafael Blanes 'Sisso', que ens va deixar fa unes setmanes i havia estat vinculat sempre al futbol base, sent entrenador de l'Alcoyano i el Contestano, entre d'altres. Encara no es poden contar, Saül Botella ha contat que "hi haurà més sorpreses en esta gala"

Cocentaina reconeix als seus esportistes amb més èxit. Aquest divendres 26 de gener a les 20:15 h., es lliuraran els premis en la 17a Gala de l'Esport o com la qualifica el regidor Saül Botella, "la festa de l'esport contestà". A banda dels 5 guardons, es lliurarà una menció d'honor a José Luis Moltó, pel 10 aniversari del campionat d'Europa aconseguit per la sel.lecció espanyola de Voleibol. Altre dels homenatges serà 'in memoriam' a Rafael Blanes 'Sisso', que ens va deixar fa unes setmanes i havia estat vinculat sempre al futbol base, sent entrenador de l'Alcoyano i el Contestano, entre d'altres. Encara que no es poden desvelar, Saül Botella ha contat que "hi haurà més sorpreses en esta gala".

El premi per a millor col.laborador esportiu és per a Vicent Agulló Jordà, per la seua dedicació al Club Excursionista Contestà i per l'activitat 'Entorn de Pau' amb l'escola d'adults FPA Beniassent. El millor esportista veterà 2017 és Álvaro Pérez Ferre, pels més de 40 anys dedicats al futbol.

El Club Pilota Cocentaina rep el premi a millor club esportiu pel seu bon fer durant els últims anys i per  l'èxit en el campionat de raspall de la Mancomunitat, quedant campions. La millor esportista promesa és Ana Meiwei Micó Llavori per la seua "espléndida temporada" amb la gimnàstica rítimica, aconseguint nombroses victòries a diferents campionats provincials i autonòmics. 

En la gal.la s'entregarà l'últim premi a Malena Solbes Martínez, com a millor esportista. Ha aconseguit distints podis durant la temporada esportiva, classificant-se així per al campionat d'Espanya i estant entre les millors patinadores de l'àmbit nacional.

Cal destacar que aquesta gala a poc a poc va guanyant en qualitat. Com ha recordat el regidor d'Esports, "va començar a l'any 2000 en el bar del Poliesportiu i en 2004 ja es va celebrar al Centre Cultural El Teular". Respecte a les nominacions i els guanyadors, ho decideix el Consell Local d'Esport de Cocentaina, és a dir, "els mateixos esportistes elgeixen als nominats i als guanyadors de cada any. És molt participatiu".