El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot preparat per a la III Edició de la Mostra de Teatre Escolar

"Les 7 Diferències" i "Somnium" seran els plats forts que tancaran aquesta setmana teatral

Des de la setmana del 8 d'abril, fins al dia 13 del mateix mes, Alcoi celebrarà la III Edició de la Mostra de Teatre Escolar, que any rere any està augmentant la seua participació.

Des del dilluns 8 fins al dijous 11 d'abril, serà el torn de les representacions per a escolars. Aquest any, hi ha una participació de 23 obres i 13 centres educatius de la localitat.

Per al divendres 12 d'abril, el Teatre Calderón tindrà el plaer de comptar amb l'obra "Les 7 Diferències", obra guanyadora del premi Mostra de Teatre Alcoi 2018 i Millor Espectacle de Xiquets i Xiquetes de la Generalitat Valenciana. Aquesta obra parla de l'inclusió i que les persones poden ser diferents sense ser unes millor que altres per aquestes diferències.

 

Per tancar aquesta III Edició, aquest any s'han inclòs un dia més a la programació, i el dissabte 13 d'abril "Somnium" tancarà aquesta Mostra. Aquest espectacle el formen tres joves alcoians i es conjugarà música y màgia de la mà de la cantant Noa Villar, que ha participat en el concurs La Voz Kids o el musical "Los Miserables", i el mag, Hugo Aracil, i Ada Climent, encarregada de la música.

Aquesta obra porta preparant-se des de fa aproximadament dos anys, i s'espera que el públic alcoià puga gaudir del talent d'aquests artistes de la localitat.

Hi haurà dos sessions una a les 17.30 i una altra a les 20.00 h, a més, l'entrada serà gratuïta.